Начало За TestamendПомощ  


Регистрация

Потребителско име:
Парола:
Забравена парола
Ако сте нов потребител, моля регистрирайте се

Помощ

1. Вход в системата

Testamend/Gov изисква всеки потребител да се бъде предварително регистриран в системата, с помощта на потребителско име и парола.  Потребителското име задължително представлява електронният адрес на потребителя (напр. ivan.petkov@somedomain.government.bg).
При отваряне на главната страница на системата се появява служебна информация.  В долният ляв ъгъл на страницата се намира полето за вход.

В полето “потребителско име” трябва да се въведе потребителското име, а в полето “парола” – избраната парола.  За запазване сигурността на паролата, при въвеждането й се изписват звездички.


Внимание! При въвеждане на потребителско име и парола трябва да се обръща внимание, че системата прави разлика между главни и малки букви; също така трябва да се има предвид дали клавиатурата в момента е в режим кирилица или латиница.

Ако името и паролата са коректни, потребителят бива прехвърлен отново на главната страница, където вече се появява потребителско меню и са достъпни всички функции на системата.

При грешка в името и паролата системата издава съответно съобщение.  Опитът за вход може да бъде повторен с коректно име и парола.
 
Възможно е и името и паролата да са коректни, но съответният потребителски профил да е бил маркиран като “неактивен” (напр. при напускане на съответната организация). В този случай се налага намеса на служител “човешки ресурси” или на системен администратор.
 
Когато потребителят има валиден профил, но е забравил паролата си, той може да щракне на връзката Забравена парола; в този случай системата може да извърши едно от следните две действия (според настройката, извършена от администраторите):
  • Да изпрати вече избраната парола на електронният адрес на потребителя
  • Да генерира автоматично нова парола и да я изпрати на същият електронен адрес
Ако потребителят не е регистриран в системата, той може да щракне на връзката регистрирайте се и да създаде нов потребителски профил, който впоследствие да бъде одобрен.

© 1999 - 2004 AMEXY Inc. All Rights Reserved.
This site is based on a computer software called TESTAMEND.
Any reproduction or redistribution of the software, graphics and concepts is expressly prohibited by law.